Projecten


Lukida Onderwijs

Als invalvakleerkracht werk ik op verschillende scholen en sta daar de gehele dag op één vaste groep (kleuters tot 8). De kinderen krijgen de gehele dag les in mijn vakgebied en het normale rooster komt te vervallen, ik werk immers als invalleerkracht. Ook komt het voor dat ik Regulier+ lessen geef, hetzelfde principe; invalleerkracht met een deel de normale vakken en een deel creatieve vakken! 

 Entertainemnt van A tot Z

Vele dans- en hostessenklussen mag ik doen voor Entertainment van A tot Z!

 KS-Entertainment Productions 

Vele dans- en hostessenklussen mag ik doen voor KS-Entertainment Productions!

Popup Festival met I aM

I aM heeft een bijzonder optreden mogen verzorgen in Coronatijd tijdens het Popup Festival. Buiten in een tuin in een zorghuis in Lunteren.
Online filmpjes - #CKCDaily

In Coronatijd kon iedereen wel wat beweging en stretching gebruiken, op de socials van CKC Zoetermeer zijn verschillende filmpjes te vinden!

Brede School - CKC Zoetermeer

Tijdens de Brede School lessen konden de kinderen zich opgeven voor Theaterpret of Dans & Emotie. Vervolgens kregen de kinderen 5 lessen direct na schooltijd!


I aM op de Amerikaanse dag van WZH Sammersbrug

Dit was een speciaal georganiseerde dag voor de bewoners van WZH Sammersbrug, over de tweede wereldoorlog en dan vooral hoe de Amerikanen voor Nederland gevochten hebben. I aM was te gast met liedjes uit de oude doos!Cultuur Pakketten - BplusC

Tijdens de Cultuurpakketten krijgt iedere groep een eigen workshop. Dansen door Weer & Wind en Stoute Hond! voor de kleuters, De Baas van NL voor groep 3/4, Dans de TafelRap voor groep 5/6 en Het lichaam als instrument voor groep 7/8. Ik ben de vakdocent van deze lessen. 


De ontdekking 2020

2 dagen was het thema 'Superkrachten' en met dit thema zijn er gedurende de dag verschillende workshops gegeven met aan het einde van de dag een presentatie in het theater. Meer dan 60 kinderen hebben de superhelden dans en supersterren show gelopen


Hupsie & Scheurko en de magische reis...

Een educatieve dansvoorstelling voor kleutervoorstelling. Een voorstelling waarin dans de lijdende draad is en op een dansante en speelse manier dingen over andere landen en andere culturen gedanst wordt. Na dat de kinderen 20 minuten hebben meegekeken en geholpen met de dansvoorstelling, is er nog een twintig minuten durende workshop met terug koppelingen naar de voorstelling. 


Shame & Share - Theaterhart

In de interventie 'Shame & Share' van Stichting Theaterhart speel ik de rol van Robien. Samen met een groep acteurs en gespreksleiders spelen we deze voorstelling/ interventie voor de eerste en tweedejaars op alle middelbare scholen van Zoetermeer en Den Haag


 

I aM op het Reurpop Festival 2019 

I aM heeft dit jaar weer op het Reurpopfestival in Ruurlo mogen staan. I aM heeft in de huiskamertent liedjes van toen en nu gezongen. 


De Ontdekking - Plastic fantastic (CKC Zoetermeer)

3 dagen lang was het thema 'plastic fantastic' en met dit thema zijn er gedurende de dag verschillende workshops gegeven met aan het einde van de dag een presentatie in het theater. Meer dan 80 kinderen hebben de plastic poppendans, de schatzoekersdans en het lied over de mini plastic wereld geleerd en geshowd!

 


Drama coach

Als freelance dramadocent geef ik op verschillende scholen drama lessen namens Dramacoach. 


CKC & partners 

Als freelance dansdocent geef ik op veel verschillende plaatsen danslessen namens CKC Zoetermeer. Dit kan onder schooltijd zijn en onderdeel van de lesdag zijn. Maar dit kan ook na of buiten school zijn. Kinderen, pubers en volwassen, alle leeftijden krijgen dansles! Verschillende (educatieve) projecten in bijvoorbeeld vakanties werkt meepz ook aan mee. 
BplusC

 freelance dansdocent geef ik op veel verschillende plaatsen danslessen namens BplusC. Dit kan onder schooltijd zijn en onderdeel van de lesdag zijn. Maar dit kan ook na of buiten school zijn. Kinderen, pubers en volwassen, alle leeftijden krijgen dansles!I-talk

Als trainster aan de slag om pubers en jongeren zich bewust te maken van alles wat er zich online afspeelt. Door middel van trainingen en lezingen, spellen en casussen probeert I-talk jongeren bewust te maken van gedrag en handelen. 
TheaterParadijs.nl

IaM schrijft maandelijks een column over een leven in de creatieve sector. De columns taan onder het kopje: wie ben ik? -> Column.

www.sinterklaas-verhuur.nl 2018

De danspietjes hebben het hele land door gedanst samen met Sinterklaas.

Space Chase- CKC Zoetermeer en Annalee Duppen 

Een educatieve dansvoorstelling voor kleutervoorstelling. Een voorstelling waarin dans de lijdende draad is en op een dansante en speelse manier dingen over de ruimte en planeten verteld worden. Na dat de kinderen 20 minuten hebben meegekeken en geholpen met de dansvoorstelling, is er nog een twintig minuten durende workshop met terug koppelingen naar de voorstelling. 


Reurpop 2018

I aM heeft dit jaar twee dagen op het Reurpopfestival in Ruurlo mogen staan. Een avond heeft 'I aM' nederlandse popliedjes van nu gezongen tijdens een uur durende set in de Theatertent. Ook heeft 'I aM' een ochtendconcert gegeven met anderhalf uur muziek uit de oude doos. 


Lieve Luister Liedjes 2017

Dit was een project met een groot 65+ koor. Samen met I aM en studenten van the Dutch Academy of Prforming Arts hebben we een optreden gegeven in de Abdijkerk in Loosduinen en in een verzorgingstehuis in Loosduinen. Wij hebben hier een concert gegeven met I aM en de studenten. Met het ouderenkoor hebben wij een medley gezongen van liedjes uit de oude doos. Alle ouderen waren in een Piet Mondriaan kostuum. Pietenshow 2017

Dit jaar heb ik de choreografieën mogen maken voor een hele gave Sinterklaasshow in Den Haag. Met een groep van 15 man hebben we een hele leuke dans aan de kinderen aangeleerd en dat resulterende in een flashmob voor Sinterklaas. 
 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn